Dečji kursevi stranih jezika

Dragi roditelji,

Dobro nam došli u Life College Junior – na dečju stranu!

Razlog iz kog se prvo obraćamo Vama je što vrlo dobro znamo da ste jedino Vi zaduženi i odgovorni za važne odluke koje treba donositi o i u životu Vaših mališana sve do trenutka dok ih ne naučite da u tome postanu samostalni.

Svesni te velike odgovornosti prvenstveno profesionalno, ali i lično, kao i "težine" tog najlepšeg zanimanja na svetu zvanog roditeljstvo, želimo da Vam olakšamo da napravite pravi izbor.

Sigurni smo da nije potrebno da Vam ukazujemo na značaj učenja stranih jezika. Osim što ste se i sami ko zna koliko puta u njega uverili, svi smo mnogo puta čuli i onu izreku "Koliko jezika govoriš za toliko ljudi vrediš". Međutim, ono na šta svakako želimo da Vam ukažemo je koliko je značajno početi sa učenjem na vreme.

Pitaćete se sad...

"Dobro, pa kad je pravo vreme?"

decji 002

Nikada nije suviše rano niti preterano kasno kada su deca u pitanju.
Ipak, najbolje je početi do ili sa polaskom u školu.

Naša dugogodišnja iskustva po pitanju vremena za početak su veoma različita, ali rezultat je, bez sumnje, uvek isti – uspeh je neizostavan.

Polazak u školu donosi velike promene u život malog čoveka i ako mislite da bi još jedna obaveza više bila previše, onda bi možda mudro bilo početi malo ranije. Ako, pak, niste napravili taj korak blagovremeno – ne brinite.

Naši kursevi za decu su tako koncipirani da im predstavljaju radost, zabavu i druženje a da pri tom deca i ne osete da rade vrlo ozbiljne stvari – jer, pored toga što ćemo ih učiti stranom jeziku, kroz niz zanimljivih aktivnosti i radionica uputićemo ih u sva ona područja važna za kvalitetan život u savremenom svetu. Pre svega, razvićemo im osećaj za dobru komunikaciju, naučićemo ih načinu života i običajima stanovnika zemalja čiji jezik uče i time im razviti multikulturalnost i osećaj za toleranciju, ukazaćemo im na značaj očuvanja životne sredine, podstaći ćemo njihovu kreativnost u raznim oblastima i pozabaviti se motorikom.

Cilj nam je da naši najmlađi polaznici ovladaju stranim jezikom i da se sigurni u sebe i svoje znanje njime služe u svakoj životnoj situaciji i prilici.

"Da li je moje dete talentovano za strane jezike?"

decji 004

Šta je talenat bez motivacije i uloženog truda ili velike želje?!
Molim Vas, Ajnštajn je pao iz matematike pa je zadužio čovečanstvo!!!

Naš cilj je da motivišemo decu i podstaknemo njihovu želju da se sa lakoćom, bez napora služe stranim jezikom.

"Za koji jezik da se opredelimo?"

decji 005

"Engleski, naravno!", svi ćete odmah reći ili bar pomisliti.

Ipak, ne prenagljujte!

I pored toga što je engleski globalni jezik komunikacije, oslušnite svoje dete pre nego što donesete "presudu". Deca u svom najranijem uzrastu uče oponašanjem i to naročito rado čine kada im se nešto učini nesvakidašnje, kao što je trenutak kada se prvi put susretnu sa zvukom stranog jezika. Ne retko zbog toga izmišljaju i svoj sopstveni "strani jezik". Oslušnite ih dok sa njima razgovarate, obratite pažnju koji jezik im se dopada ili koji oponašaju. Najbolje je da to bude prvi jezik za učenje. Budu li uživali učeći ga, a uživaće samo ako nije "moranje", lako će se opredeliti i za neki drugi, treći.....pa i taj engleski.

Želimo da dodamo još par detalja za koje smatramo da su Vam od važnosti:

  1. Naša škola se nalazi na lako dostupnoj lokaciji (mapa...)
  2. Prostor je namenski adaptiran i savremeno opremljen
  3. Dečji kursevi su prilagođeni uzrastu
  4. Male grupe
  5. Zanimljive aktivnosti

Dakle, dragi roditelji, ako smo Vam bar delom dali odgovore na neka Vaša pitanja, pružili Vam neophodne informacije i time pomogli da lakše donesete odluku za Vaše dete o učenju stranog jezika, radujemo se tome i koristimo priliku da Vas pozovemo da nas, bez ikakve obaveze, posetite u prostorijama škole ako imate želju da se i lično uverite u ono što imamo da Vam ponudimo, kao i da se upoznate sa našim timom.

Galerija slika >>>

Srdačno Vaš,

Life College tim.

Login

Prijava samo za registrovane korisnike