Švedskoj su potrebni lekari specijalisti!

 

Učenje švedskog jezika

Life Virtual-škola van škole

Osim časova u školi, nastava za ovaj jezik se organizuje i putem Skype-a.

Ukoliko vam se ideja da učite jezik u udobnosti svoga doma, bez izlaska iz kuće, spremanja, prevoza, kiše, vreline, poledice,... čini primamljiva- odlučite se za nastavu on-line.

Za pojedinosti pozovite 060 400 44 22

Kraljevina Švedska - zemlja Abba-e, Ikea-e, Volvo-a, Ingmara Bergmana, Avgusta Strindberga, Pipi Duge Čarape, Grete Garbo, koncepta 'države blagostanja'... Poznata je kao jedna od zemalja sa najvišim standardom, najboljim uređenjem i savršenom organizacijom društva...

Švedski jezik spada u grupu germanskih jezika i može se opisati kao jezik sličan nemačkom i engleskom, recimo negde na sredini između ova dva. Veoma je melodičan, gramatika je slična engleskoj dok je leksika bliža nemačkoj, ali u svakom slučaju, poznavanje barem jednog od ova dva jezika veoma olakšava učenje švedskog.

S druge strane, norveški, danski i švedski potiču iz istog jezika i veoma su slični. Tako da poznavanje švedskog vam omogućava da se sporazumevate i u ovim zemljama kao i da delimično razumete danski i norveški, a uz malo truda da i ove jezike brzo savladate. Interesantno je da je i u Finskoj švedski jezik drugi zvanični jezik i možete se slobodno služiti njime i u ovoj skandinavskoj zemlji.

Istina, većina Švedjana govori tečno engleski ali, s obzirom na njihovu poznatu rezervisanost prema strancima, poznavanje njihovog jezika će shvatiti kao znak poštovanja i biće od pomoći u ostvarivanju bližih kontakata.

Bergman, Jala Jala, Abba, Pipi Duga Čarapa - vas očekuju ako nam se pridružite na našem malom ali interesantnom putovanju kroz zemlju Vikinga...

Ukoliko se odlučite za učenje švedskog jezika u našem centru, moći ćete da birate između nekoliko tipova kurseva kao što su: Standardni BlokSuper IntenzivniSpeedVikend Maraton, Intenzivni.

Ukoliko je potrebna zvanična potvrda znanja, osim polaganja za sertifikat naše škole, možemo vas spremiti za polaganje jednog od međunarodnih ispita za švedski jezik: SWEDEX i TISUS

 

Galerija slika:

 

Login

Prijava samo za registrovane korisnike